Hand i vatten – balans

Att leva i balans

Vår kropp är fantastisk! Den talar till oss. Vi behöver bara ge den uppmärksamhet och lyssna. Vi har alla svar inom oss. Allt hänger ihop. Själ, kropp, tanke, känsla och vilja. Upplever du att något skaver men kanske inte riktigt vet vad eller har du ont någonstans. Då finns jag för dig.

Jag tar emot för samtalsterapi och olika kroppsterapier, som kinesiologi, biomagnetismen och frevensenterapi, allt för att stärka dig och din kropp.

Kinesiologi

Kinesiologi är en metod att kommunicera med en annan persons nervsystem genom att testa spänningen i musklerna. Terapeuten använder sig av manuell muskeltestning för att hitta obalanser, spänningar och blockeringar i kroppen. Därefter stärker terapeuten nerv- och energisystemet, för att slutligen testa musklerna igen och bekräfta att det skett en förändring.

Kinesiologi
Homeopati för naturlig läkning

Homeopati

Homeopati är en naturlig och holistisk väg till läkning – skräddarsydd för dina unika behov. Vi lever i en hektisk värld där det är lätt att känna sig överväldigad. Traditionella behandlingsmetoder kan ibland kännas otillräckliga eller belasta kroppen ytterligare. Homeopati erbjuder en naturlig och holistisk väg till läkning, skräddarsydd för dina unika behov.

Homeopati kan vara effektivt vid en rad olika tillstånd som kronisk trötthet och utmattning, stress och ångest, allergier,  hudproblem, matsmältningsbesvär, återkommande infektioner och sömnlöshet och mycket mer.

frekvensvågor i olika färger


Frekvensterapi

Frekvensbehandling, bioresonans, kroppsbalansering och energimedicin - det finns många namn på metoden som fungerar för både analys och balansering av kroppens funktioner.
Med hjälp av frekvenser, som är den verksamma substansen, kan kroppens funktioner mätas och behandlas vid obalans.

Mer om frekvensterapi ››


Biomagnetism

Biomagnetism ingår också i begreppet magnetterapi, eller frekvensmedicin, och är en metod baserad på de effekter som starka magneter utövar på kroppen.

Biomagnetism upptäcker, definierar, mäter och korrigerar avvikande pH-värden i kroppen och kan på detta sätt avslöja och platsbestämma närvaron av patogena mikroorganismer; virus, bakterier, svamp och parasiter.

Mer om biomagnetism ››Samtalsterapi inom psykosyntes

Psykosyntesens förhållningssätt är att det är viktigt att förstå hur vi har formats av vår historia, och att vi samtidigt är mer än vår historia. Inom psykosyntes strävar vi alltid efter det man kan kalla för ett dubbelt seende, att både se till vad vi har med oss i vårt bagage och att samtidigt ge lika mycket uppmärksamhet till det framåtriktade, det vi längtar och strävar efter, vår potential.
Psykosyntesen grundandes av Roberto Assagioli (1888-1974) - En föregångare inom humanistisk och transpersonell psykologi.

Mer om samtalsterapi ››